Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

VERMUT I CAMPANAR, UN MARIDATGE PERFECTE

Surt de la rutina! Un diumenge on combinar una experiència que recordareu molt de temps. Pujareu  al campanar gòtic de la Basílica de Vilafranca per descobrir el paisatge des de dalt mentre us expliquem algunes anècdotes sobre la història d’un dels símbols més emblemàtics de la capital del vi. Després gaudiu d’un original vermut en el marc incomparable d’un pati gòtic.

L’activitat inclou: entrada i visita comentada al campanar de la basílica de Santa Maria i un complet vermut consistent en una beguda (vermut o cava) i variat pica-pica d’acompanyament.

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

El vermut es durà a terme a la taverna del VINSEUM, un cop acabada la visita al campanar. Consisteix en una beguda (vermut o cava) i pica-pica variat d’acompanyament.

Preu

Des de 9,10 € per persona

Duració

2,5 h

CONDICIONS

Les tarifes són orientatives i han estat calculades per grups d’un mínim de 20 persones. Totes les activitats es poden realitzar a partir de 2 persones. Els preus inclouen l’IVA (21%) i són vàlids excepte error tipogràfic.

Sol·liciti’ns un pressupost adaptat a les seves necessitats:

Tel.: 93 817 28 68

info@viapenedes.com

Pròxima activitat relacionada

Voleu més informació?

1 + 3 = ?